Još jedan rival potkačio Apple: Konkurencija "ne prašta" izostanak punjača

Kao što već dobro znamo, Apple neće isporučivati punjač i slušalice sa iPhone 12 uređajem, već će se u pakovanju nalaziti samo telefon i kabl kojim možete da ga povežete sa računarom. Ovakva odluka je naišla na negativne kritike kod korisnika, a konkurenciji pružila idealnu šansu za zbijanje šala.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2020.

15:48

Još jedan rival potkačio Apple: Konkurencija
Foto: depositphotos/dynamicfoto

U "bockanju" kompanije Apple prednjače dva azijska rivala - Samsung i Xiaomi, koji su za ovu priliku iskoristili zvanične naloge na društvenim mrežama.

Prvo je Samsung na svom Facebook profilu objavio fotografiju adaptera i napisao da novi Galaxy telefoni pružaju sve, od osnovnih stvari pa do 120Hz osvežavanja ekrana (koje iPhone 12 serija takođe nema).

Nakon toga, i kineska kompanija Xiaomi odlučila je da se malo "poigra", pa su tako na društvenoj mreži Twitter objavili video-snimak na kom otvaraju kutiju novog Xiaomi Mi 10T Pro modela, a u njoj se nalazi punjač.

"Ne brinite, ništa nismo izostavili iz kutije", napisali su oni.

Kao što smo napomenuli, širom društvenih mreža, generalne reakcije na odluku Apple kompanije da izostavi punjač su negativne. Ipak, ima i onih koji smatraju da će ovim stopama uskoro krenuti i mnogi durgi proizvođači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: