U susret Galaxy Unpacked 2020 događaju: Šta sve znamo o Note 20 i ostalim novitetima

Brojimo sitno do Samsung Galaxy Unpacked 2020 događaja, a kako smo navikli, to je obično i mesto gde Samsung predstavlja svoj novi Note uređaj. Tako će biti i ove godine, a evo šta nas još čeka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.07.2020.

11:46

U susret Galaxy Unpacked 2020 događaju: Šta sve znamo o Note 20 i ostalim novitetima
Foto: EPA-EFE, OMER MESSINGER

Glasine su svuda oko nas, a Samsung se baš i ne trudi da ih stiša. U poslednjih nekoliko meseci mogli smo da čujemo razne informacije, pa da vidimo rekapitulaciju onoga što možemo da očekujemo.

Samsung Galaxy Note 20


Ovo će, svakako, biti glavna zvezda dana, a ujedno i jedan od najboljih mobilnih telefona ove godine. Mnogo nezvaničnih informacija je "procerurelo" na društvene mreže, a uglavnom se tiču dizajna i performansi uređaja.

Note 20 će verovatno imati sličan dizajn kao i njegov prethodnik, Note 10. Međutim, biće tu i nekoliko razlika. Tu pre svega mislimo na pravougaoni okvir za kamere, što će se bolje uklopiti u celokupan dizajn. Takođe, stizaće u još jednoj boji - Mystic Bronze. Možemo da ga očekujemo u dve veličine - dijagonale ekrana će verovatno biti 6.7 inča za standardni model i 6.9 inča za Galaxy Note 20 Ultra.

Što se specifikacija tiče, verovatno će oba modela dolaziti sa Qualcomm SD865 Plus ili Exynos 990 čipsetom, sa 8GB, odnosno 12GB RAM memorije, piše Pocket Lint.

Kapacitet baterije će biti 4.300 mAh za Note 20, odnosno 4.500 mAh za Note 20 Ultra. Samsung Galaxy Z Fold 2

Možda bi još interesantniji od Galaxy Note 20 modela, mogao da bude novi Samsung Galaxy Z Fold 2. Verovatno će ovaj uređaj biti mnogo bolji od sklopivog telefona prethodne generacije.

Navodno, mali prednji ekran biće zamenjen onim u punoj veličini, a ukupna dijagonala bi trebalo da bude 7.7 inča, u odnosu na 7.3 inča koje je prethodni model imao.Pod haubom se očekuje Qualcomm Snapdragon 865 ili 865 Plus, sa 12 GB RAM memorije, kako prenosi portal Digital Trends. Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 2 smatra se jednim od najboljih modela koji nisu Apple Watch, a čini se da će Samsung objaviti i naslednika na Galaxy Unpacked događaju. Novi uređaj će nuditi dva dugmeta za kontrolu, a dolaziće i u dve različite veličine.

Još važnije od celokupnog dizajna je to što će uređaj imati odlike poput poput IP68 otpornosti na vodu, praćenja brzine otkucaja srca, EKG senzora i mogućnosti za praćenje krvnog pritiska. Samsung Galaxy Buds Live

Čini se da će i Air Buds dobiti konkurenciju, a "procurelo" je i nekoliko fotografija navodnih Galaxy Buds Live slušalica. U pitanju je dizajn u obliku "zrna pasulja", a trebalo bi da budu ugrađeni i ograničavanje spoljne buke, ali i mogućnost odbijanja poziva. Samsung Galaxy Tab S7

Ukoliko se ovaj tablet pojavi na Unpacked događaju, doći će u dve varijante - Galaki Tab S7 i Galaki Tab S7+, koji će imati veći ekran i volju rezoluciju. Oba modela bi trebalo da nude Qualcomm Snapdragon 865 čipset u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, ali trebalo bi da očekujemo i malu S-Pen olovku u pakovanju.

Samsung Galaxy Unpacked 2020 događaj počinje u 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: