WhatsApp dobija mnoštvo novih funkcija: Evo šta nam sve stiže

WhatsApp bi u nedeljama koje dolaze trebalo da dobije nekoliko novih funkcija.

Tehnopolis

Izvor: B92, The Verge

Četvrtak, 02.07.2020.

12:32

WhatsApp dobija mnoštvo novih funkcija: Evo šta nam sve stiže
Foto: depositphotos/Mactrunk

Konačno bi trebalo da nam stigne funkcija brzog dodavanja kontakata puem QR koda. To znači da bi bilo dovoljno samo da skenirate QR kod, i da neće biti potrebno ručno unošenje podataka. Osim ovoga, tu je još nekoliko inovacija. Na primer, grupni video-pozivi imaće mogućnost brzog povećanja slike ukoliko učestvuje do 8 ljudi, a biće dodata i nova ikonica pomoću koje će biti moguće brzo pokrenuti video-pozive. Animirani stikeri biće veoma slični sadašnjim, samo što će biti dodata i kratka animacija. Ono što bi moglo da bude važan dodatak jeste Dark Mode za desktop verziju WhatsApp-a, pa će tako opterećenje za vid biti znatno manje.

Za one sa starijim mobilnim telefonima, bitna je i vest da svi sa operativnim sistemom KaiOS (ima ga, npr, Nokia 2720 Flip), dobijaju funkciju "Status".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: