Koji to velikan zabranjuje da ga negativci koriste u filmovima?

Jedan tehnološki gigant je toliko strog da ne dozvoljava korišćenje svojih telefona od strane negativaca u filmovima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2020.

14:06

Koji to velikan zabranjuje da ga negativci koriste u filmovima?
Foto: Depositphotos, gstockstudio

Kako tvrdi Rajan Džonson, režiser filma "Star Wars: The Last Jedi", kompanija Apple jako je rigorozna po pitanju toga kako se njihovi proizvodi koriste u filmovima.

U Velikoj Britaniji je plasiranje proizvoda deo iskustva gledalaca od 2011. godine, dok je u SAD to slučaj i mnogo duže.

Govoreći o svom najnovijem filmu Knives Out, Džonson je rekao: "Apple, oni vam dozvoljavaju da koristite iPhone uređaje u filmovima. Ali, i to je veoma važno, loši momci ne mogu da koriste iPhone pred kamerom"

"Svaki reditelj koji hoće da sakrije ko je negativac u njegovom filmu, sada hoće da me ubije", našalio se Džonson.

Iako je Apple daleko od jedine kompanije koja traži pozitivan publicitet u filmovima, oni imaju posebno stroga pravila kada su takve stvari u pitanju.

Kompanija koja se bavi ovakvim istraživanjima Concave je rekla kako je Apple bio najplaćeniji brend u filmovima 2018. godine, zaključujući da se Apple proizvodi pojavljuju u skoro svakoj TV seriji, na ovaj ili onaj način, piše Sky news.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: