Evo kako da sakrijete da ste pročitali poruku na WhatsApp-u

Ako ne želite da neko zna da ste pročitali njegovu poruku na WhatsApp-u, onda imate sreće. Ova opcija lako može da se isključi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 19.02.2020.

09:45

Evo kako da sakrijete da ste pročitali poruku na WhatsApp-u
Foto: Depositphotos, Mactrunk

WhatsApp, kao i mnoge druge aplikacije za dopisivanje, ima pored svake poruke oznaku pomoću koje možete da vidite da li je osoba sa kojom se dopisujete pročitala poruku.

Jedan sivi štiklirani znak znači da je poruka poslata, dva da je primljena, a ako pored poruke stoje dva plava štiklirana znaka, poruka je pročitana.

Ipak, ova opcija ne sviđa se svima, a lako možete da je isključite. Imajte u vidu da ako je isključite, vi nećete moći da vidite da li je neko pročitao vašu poruku, kao ni obrnuto. Ovo ne važi za grupne četove, gde se uvek vidi da li je poruka pročitana. Evo uputstva:

Whatsapp -> Tri tačke u gornjem desnom uglu -> Settings

Accounts -> Privacy -> Read receipts stavite na "off"

Istim putem, naravno, možete i da vratite ovu opciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: