Šta je Samsung ovim želeo da postigne? FOTO

Na tržištu mobilnih uređaja vlada velika konkurencija, pa proizvođači moraju da imaju kreativna marketinška rešenja kako bi njihovi uređaji stigli u ruke korisnika.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2019.

09:00

Default images

Ipak, čini se da je ovaj put Samsung malo preterao.

Naime, oni su pokušali da lansiraju svojevrsni "satelit" do ivice svemira, uz pomoć balona na topli vazduh, koji je nosio Samsung smartfon sa selfijem poznate manekenke.

Nedugo nakon poletanja, satelit se srušio na farmi u Mičigenu, SAD. Zapanjena vlasnica farme nije verovala šta je našla u svom dvorištu, pa je pozvala lokalnog šerifa, koji je potvrdio da je sprava bezopasna i deo marketinga. Ovo nije prvi put da Samsung ima "zanimljivu" marketing strategiju.

Pre par godina u Argentini je lansirana kampanja promocije LCD TV uređaja, a reklamni kamioni su na zadnjem kraju imali velike displeje, na kojima se video sam autoput ispred vozača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: