Novi iPhone od danas u Srbiji

Najnoviji modeli Appleovih iPhone pametnih telefona danas su pušteni su u prodaju u Srbiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 25.10.2019.

17:02

Novi iPhone od danas u Srbiji
Foto: Promo

iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max telefoni dostupni su u šest novih boja: crvenoj, beloj, crnoj, žutoj, zelenoj i ljubičastoj.

Telefon je opremljen novim dual-kamera sistemom, koji omogućava pravljenje video snimaka u 4k rezoluciji. Ultra širokougaona kamera omogućava čak četiri puta širi kadar od svog prethodnika.

Kameru, od prethodnih modela, izdvaja savremeni night mode, koji se automatski uključuje i omogućava prirodne snimke pri slabom osvetljenju.
Foto: Promo
iPhone 11 Pro ima tri kamere koje omogućavaju veći kvalitet fotografija i video snimaka. Uređaj dolazi sa četiri nova kućišta od teksturisanog stakla. Dužina trajanja baterije tog modela produžena je za čak pet sati.

Novi iPhone je opremljen najsavremenijim Face ID sistemom otključavanja, koji korisniku garantuje viši nivo bezbednosti ličnih podataka.

"Jedanaestica" je nosilac najizdržljivijeg stakla na pametnom telefonu do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: