Stigao Pixel 4 i sve drugo "Made by Google" što smo očekivali

Nakon višemesečnih glasina, neproverenih, a nekih i zvaničnih informacija, danas smo konačno videli šta nam je Google spremio.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 15.10.2019.

14:47

Stigao Pixel 4 i sve drugo
Foto: Drew Angerer/Getty Images

Google je prošlog meseca medijima poslao pozivnice na kojima je pisalo: "Dođite da vidite nekoliko novih stvari koje je napravio Google".

Ranije je internet gigant iskoristio svoje događaje za pokretanje novih pametnih uređaja Pixel, Nest i Home smart uređaje, kao i nove Chrome tablete i laptopove. Google je predstavio svoje novitete mesec dana nakon što je Apple lansirao iPhone 11, 11 Pro and 11 Pro Max telefone, koji dolaze sa svojom novom ultra-ugaonom kamerom i dužim trajanjem baterije.

Samsung je u avgustu objavio nove Galaxy Note 10 and 10 Plus telefone i konačno u septembru lansirao problematični Galaxy Fold.

Sada je na redu bio Google.

Ovde ste mogli uživo da pratite šta je sve Google danas predstavio.

Google je, između ostalog, predstavio Chromebook, Pixel 4 i Pixel 4XL, Pixel buds earbuds i The Nest Mini, apdejtovanu verziju Google Home Mini.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: