iPhone 11 [podcast]

Na zapadu skoro ništa novo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2019.

11:32

iPhone 11 [podcast]
Justin Sullivan/Getty Images

iPhone XR, naš prošlogodišnji favorit iz senke, postao je "samo" iPhone i to 11. Pro je stigao i na Appleove telefone, Apple Watch je sada Series 5, "samo" iPad je sada 10,2, a Apple Arcade i tv+ za celo domaćinstvo koštaće 4,99 mesečno, svaki. Mnoge stvari zovu se drugačije, ali su ostale tamo gde su i bile. O sitnicama i novim imenima razgovaramo u sedamdeset osmom Tehnopolis Podcastu, brzom osvrtu na Appleov septembarski događaj.

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, preko Apple Podcastsa ili Google Podcastsa, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Autori: Aleksandar Miladinović i Ivan Jelić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: