Huaweijeva harmonija i Samsungova bilježnica [podcast]

Huawei OS i Samsung Galaxy Note 10 obeležili su avgust, a u našu beležnicu ušlo je i još nekoliko "sitnica" na koje valja skrenuti pažnju.

Podeli
Foto: Huawei
Foto: Huawei

Ovo je epizoda za sve vas kojima je avgust umakao ili biste još jednom da prođete kroz sve ono što ga je obeležilo. Apple je imao još jedan najbolji kvartal, ali i dosta problema, Huawei je predtsavio svoju zamenu za Android, a Samsung telefon koji bi verovatno voleo da bude zamena za konkurentne iPhone i Huawei modele.

O svemu tome, ali i o novom srpskom autoputu na popularnim kartografskim servisima, BBC-jevom glasovnom asistentu, Androidu 10 bez slatkiša, novom Firefoxu i svemu što nas očekuje u septembru i početkom oktobra saznajte u sedamdeset sedmom Tehnopolis Podcastu.

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, preko Apple Podcastsa ili Google Podcastsa, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Autori: Aleksandar Miladinović i Ivan Jelić

https://en.wikipedia.org/wiki/Zvoncekova_Bilježnica

strana 1 od 27 idi na stranu