Objavljen datum predstavljanja novog iPhone telefona

Apple je objavio sedmu beta verziju iOS 13 operativnog sistema, a među fotografijama koje su prikazane tom povodom pojavljuje se i datum koji ukazuje kada će biti predstavljeni novi iPhone modeli. Prema njima, to će se dogoditi 10. septembra ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.08.2019.

10:28

Objavljen datum predstavljanja novog iPhone telefona
Ilustracija/Getty/Kevin Frayer / Stringer

Screenshot koji je nazvan "HoldForRelease" prikazuje između ostalog i ikonicu iOS Calendar aplikacije, koja na sebi ima datum 10. septembar. To naravno, samo po sebi, ne znači da će baš tada da budu predstavljeni iPhone 11 modeli, ali ako uzmemo u obzir da je prošle godine prikazan sličan snimak ekrana na kome je bio označen 12. septembar (datum kada su predstavljeni iPhone 10 telefoni), onda stvari postaju mnogo jasnije, prenosi PC Press.

Čak i da u javnost nije dospela ova slika, moglo bi se očekivati da se premijera novih telefona održi u to vreme. Apple već godinama nove iPhone predstavlja negde u tom periodu. Događaji su se uvek održavali drugog utorka u septembru, sem prošle godine, kada je održan u sredu (verovatno zato što je utorak padao na datum 11. septembra).

Očekuje se da će pored tri nova iPhone.a, Apple predstaviti i novi Apple Watch. Nezvanično se sporadično pominju informacije i o redizajniranom MacBook Pro računaru sa ekranom od 16 inča, mada tu informaciju treba uzeti sa rezervom. Pored pomenutih stvari, očekuje se predstavljanje prve stabilne verzije iOS-a 13, kao i macOS Catalina-e operativnih sistema, koji će korisnicima biti na raspolaganju nekoliko nedelja nakon događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: