Uskoro na tržištu Samsung Galaxy Watch Active 2

Poslednja dva dana sve je više informacija o Samsung Galaxy Watch Active 2 pametnom satu, a najnovija stiže u vidu rendera koji potvrđuje naziv i dizajn uređaja.

Izvor: B92, Benchmark
Podeli
Foto: ilustracija depositphoto/beer5020
Foto: ilustracija depositphoto/beer5020

Izgled je sličan prvom Watch Active modelu, koji je na tržištu dostupan tek nekoliko meseci.

Konfuziju dodatno pojačavaju nedavno procureli detalji o Samsungovom roadmapu, koji ukazuje i na Galaxy Watch 2 (bez Active u nazivu) i koji je najavljen za treće tromesečje ove godine, dok se novi Watch Active i ne pominje.

U svakom slučaju, ukoliko Watch Active 2 zaista stiže verovatno će biti predstavljen 7. avgusta uz Galaxy Note10 i Note10+ telefone. Možda će se sat pojaviti i nešto ranije, jer render sugeriše 5. avgust.

Za razliku od prethodnika novi pametni sat stiže uz kožni kaiš, oko tastera za paljenje je vidljiv crveni prsten, a ranije glasine su sugerisale da Watch Active 2 stiže u veličinama od 40mm i 44mm, tri boje i Wi-Fi i LTE varijantama.

Vesti

Huawei želi Android po svaku cenu

Kineska kompanija Huawei po svaku cenu želi da zadrži Android na svojim telefonima, jer objektivno bilo kakva promena operativnog sistema može drastično da utiče na prodaju njihovih telefona.

Vesti nedelja 21.07. 16:49 Komentara: 30

5G mreže i 3D štampa su budućnost borbe protiv kriminala

Pojava takozvanih tehnologija za ometanje, onih koje fundamentalno menjaju način na koji živimo, radimo i međusobno se povezujemo, pruža kriminalcima nove načine da ostvare svoje ciljeve, ali i snabdevaju policiju snažnim sredstvima u borbi protiv kriminala, navedeno je u saopštenju Evropola.

Vesti četvrtak 18.07. 15:00 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu