Novi Samsung će imati "najbolji ekran koji se može naći tržištu", a šta neće?

Do premijere novog Samsungovog Galaxy Note uređaja ostalo je nešto manje od mesec dana, a nove informacije samo pristižu...

Tehnopolis

Izvor: B92, Mondo/Mob&IT

Ponedeljak, 08.07.2019.

16:30

Default images

Poznati "insajder" kada su informacije o Samsungu u pitanju - Ice Universe, objavio je da će Galaxy Note 10 imati "najbolji ekran koji se trenutno može naći tržištu", kao i da neće imati 3,5 milimetarski ulaz za slušalice.

Najbolji ekran, ipak, ne znači i najinovativniji. Imaće izuzetnu osnovnu metriku, kao što su svetlost, oštrina i nivoi crne boje. Ali, nedostaje osvežavanja ekrana od 90Hz, karakteristika koju smo videli na OnePlus 7 Pro uređaju, a koja omogućuje izuzetno fluidno skrolovanje ili zumiranje.

Do početka avgusta, kada ćemo konačno videti Galaxy Note 10 uživo, svetski mediji svakodnevno objavljuju nove detalje koje otkrivaju dobro obavešteni izvori. Tako se "šuška" da će novi Samsungov premiujum uređaj imati QHD+ Infinity displej dijagonale 6,3 inča, do 12GB RAM memorije, a sa zadnje strane će navodno imati tri kamere, prenosi Mob&IT.

Cena koju svetski mediji trenutno prognoziraju za novi Galaxy Note 10 iznosi između 980 i 1.070 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: