Zvuk osamdesetih u savremenom pakovanju: Stiže prvi bluetooth walkman VIDEO

Danas svi očekuju visok kvalitet od muzike koju slučaju, cene mogućnosti da brzo preskaču numere i da sve medije čuvaju na jednom uređaju. Iako se čini da su audio kasete i ručno premotavanje daleko iza nas, taj format se ipak vraća, i to u modernom pakovanju.

Tehnopolis

Izvor: Engadget, PC Press

Subota, 06.07.2019.

15:00

Zvuk osamdesetih u savremenom pakovanju: Stiže prvi bluetooth walkman VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/NINM Lab

Kompanija NINM Lab predstavila je prvi nosivi Bluetooth kasetofon, unapređenu verziju Sony Walkmana, koji će moći da oživi muzičke kolekcije, i audio kasete koje zaboravljene leže negde u dubini ormara i podruma.

"IT’S OK" kasetofon ima ugrađeni Bluetooth, tako da audio kasete mogu da se slušaju preko bežičnih slušalica, a oni koji su toliko duboko vezani za prošlost mogu da koriste i obične.

Kasetofon dolazi u tri boje, beloj, ružičastoj i plavoj, a kućište za kasetu je providno, tako da ponosni vlasnici svima mogu da pokažu koliko su dobro sačuvali svoje stare kasete.

Novi plejer oživljava romantične odnose prema muzici koji su bili nešto drugačiji osamdesetih godina prošlog veka, kada se do popularnih pesama nije lako dolazilo, te su se lovile i izvlačile iz radio programa. Retro uređaj će moći da se nabavi za 63 dolara, a Kickstarter kampanja već traje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: