Novi Huaweijevi flegšip modeli stižu pre kraja godine

I pored problema koje je Huaweiju prouzrokovala zabrana američke administracije, za koju je Donald Tramp juče najavio da će delimično biti povučena, kineska kompanija i dalje radi na novim flegšip telefonima Mate 30 serije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 30.06.2019.

12:00

Novi Huaweijevi flegšip modeli stižu pre kraja godine
Foto: Gettyimages / David Ramos

Osim toga, kompanija sprema i 5G verziju Huawei Mate 30 telefona.

Prema slajdu, koji stiže sa 5G konferencije u Rusiji, Mate 30 5G će biti objavljen u decembru, što se verovatno prvenstveno odnosi na tržište Rusije. To, međutim, može da bude dobar pokazatelj toga kada se Mate 30 familija može očekivati globalno.

Moguće je da će se 4G Mate 30 telefoni pojaviti ranije (oktobar ili novembar), što bi bilo u skladu sa ranijim vremenskim okvirima Mate serije.
Foto: Printscreen / Gsmarena.com
Kada je u pitanju Huawei Mate X, prvi model ovog proizvođača sa savitljivim ekranom, njegovo predstavljanje se očekuje u septembru.

Telefon je trebalo da se pojavi ranije, ali je Huawei želeo da bude siguran i da izbegne probleme kakve je Samsung imao sa svojim Galaxy Fold modelom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: