Ovo je najbrutalniji "ubica flegšipa" do sada? VIDEO

Kineska kompanija Xiaomi u poslednje vreme, izgleda, doživljava pravu ekspanziju. Nju odlikuje pojavljivanje na tržištu sve većeg broja sve kvalitetnijih i naprednijih uređaja po prilično "razumnim cenama, što je od uvek i bila odlika ovog proizvođača.

Izvor: B92
Podeli

U skladu sa tim trendom, Xioami je ove nedelje u Evropi zvanično objavio model Mi 9T, koji bi u prodaji trebalo da se nađe od ponedeljka. Inače, taj uređaj predstavlja rebrendiranu internacionalnu verziju telefona Redmi K20.

Kao najavu za novi model, Xiaomi je na svom YouTube kanalu objavio video otpakivanje tog telefona, uz koje je objavio i njegove glavne karakteristike.

Pored samog uređaja, u pakovanju se nalazi i maska za telefon napravljena od ojačane plastike. Tu je i ostali, manje - više standardni, sadržaj: igla za vađenje SIM kartica, brzi punjač od 18W i USB-C kabl.

Kada su karakteristike telefona u pitanju, Mi 9T ima senzor otiska prsta ispod ekrana, sistem od tri kamere na poleđini (48MP širokougaona, 8MP telefoto i 13MP ultrawide) i karakterističnu pop-ap selfi kameru od 20MP.

Takvo rešenje selfi kamere omogućava da uređaj ima potpuno ravan ekran dijagonale 6,39 inča, sa površinom maksimalne iskoristivosti. Telefon napaja baterija kapacitata 4.000mAh, prenosi The Verge.

Xiaomi Mi 9T će biti dostupan u crnoj, plavoj i crvenoj boji. Cene ovog telefona, u zavisnosti od verzije, će iznositi: 329 evra za model sa 6GB RAM i 64GB prostora za skladištenje podataka i 369 evra za 8GB/128GB varijantu.

strana 1 od 25 idi na stranu