Najveća baterija do sada i druge poznate informacije o Samsungu Galaxy Note 10

Samsungov predstojeći flegšip telefon Galaxy Note 10 imaće bateriju sa najvećim kapacitetom do sada sa superfast brzim punjenjem, bolje kamere, kao i nove boje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 19.05.2019.

15:32

Najveća baterija do sada i druge poznate informacije o Samsungu Galaxy Note 10
Foto: Gettyimages / Alex Wong

Prema nezvaničnim informacijama, Samsung Galaxy Note 10 će imati podršku za 5G mreže i bateriju kapaciteta 4.300 mAh, što će biti najveća baterija u jednom Samsungovom uređaju premijum klase, prenose stručni sajtovi.

Uz bateriju, pominje se i "superfast charging", ali još uvek nije poznato da li je u pitanju novo Samsungovo brzo punjenje od 25W ili se radi o nekoj još naprednijem rešenju.

Od Galaxy-a Note 10 bi trebalo očekivati i novi Infinity-O ekran, najverovatnije sa dvostrukom selfi kamerom napred, kakvu smo imali prilike da vidimo kod Galaxyja S10+.

Na poleđini uređaja verovatno će se nalaziti sistem od tri kamere sa unapređnim zumom, koji bi trebalo da donese bolje rezultate kod noćnog i snimanja u uslovima lošeg osvetljenja.

U zavisnosti od tržišta, Samsung Galaxy Note 10 će pokretati Snapdragon 855 odnosno Exynos 9820 čipset, dok bi uređaj trebalo da ima između 8 i 12GB RAM memorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: