Verizon potvrdio da će Galaxy Note 10 imati 5G varijantu

CEO Verizona Hans Vestberg je juče pomenuo dolazeće 5G uređaje, koji stižu u kompanijine prodavnice. Među njima su Samsung Galaxy S10 5G i LG V50 ThinQ, a pomenut je i Galaxy Note 10.

Izvor: Benchmark, GSM Arena
Podeli
Foto: alex_supertramp/depositphotos.com
Foto: alex_supertramp/depositphotos.com

Ranije su se pojavile informacije da bi Note 10 mogao stići u četiri različite varijante: dve 4G i dve 5G.

Ovde spadaju modeli sa dve različite veličine displeja, što Samsung nije implementirao ranije u okviru Galaxy Note linije (ukoliko se ne računaju Galaxy Note 4 i Note Edge koji imaju drugačije veličine ekrana iz različitih razloga).

Više informacija o Galaxy Note 10 modelu se verovatno može očekivati u naredenim nedeljama, verovatno nakon što se stiša situacija koju je izazvao Galaxy Fold, prenosi Benchmark.

Vesti

Tuži Apple zbog softvera za prepoznavanje lica

Student iz Njujorka Usman Bah (18) tuži Apple za jednu milijardu dolara tvrdeći da ga je softver za prepoznavanje lica te tehnološke kompanije pogrešno identifikovao i povezao sa nizom krađa u Apple-ovim prodavnicama, ni manje ni više nego u četiri različita slučaja provale.

Vesti ponedeljak 29.04. 14:41 Komentara: 16

Savij me nežno [podcast]

Ovog puta ništa nas nije preduhitrilo, osvrćemo se na muke po Samsung Galaxy Foldu i Teslino samovoženje, finansijski rezultati nekih od važnih nam kompanija otkrili su zanimljive stvari, a za kraj ostavljamo Netflix za podcaste u pokušaju i pokušaj nikog drugog do Marka Zuckerberga da bude podcaster.

Vesti nedelja 28.04. 08:00 Komentara: 3
strana 1 od 30 idi na stranu