Nakon peha sa savitljivim telefonom, Samsung odložio lansiranje modela Galaxy Fold

Kompanija Samsung odložila je do daljnjeg lansiranje savitljivog telefona Galaxy Fold nakon što su recezenti, čiji je zadatak bio da testiraju ovaj model, rekli da je telefon počeo da se raspada nakon samo nekoliko dana.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.04.2019.

20:26

Default images

"Nedavno smo predstavili sasvim novu kategoriju mobilnih uređaja: pametni telefon baziran na nekoliko novih tehnologija i materijala kako bi se stvorio ekran dovoljno fleksibilan da se može preklopiti. Ohrabreni smo nastalim uzbuđenjem oko Galaxy Fold uređaja", navode iz Samsunga u saopštenju.

Oni su dodali da iako su mnogi recenzenti podelili sa njima "ogroman potencijal koji vide u ovom uređaju, neki su nam ukazali da su uređaju potrebna dodatna unapređenja koja bi mogla da obezbede najbolje moguće korisničko iskustvo".

"Kako bismo u potpunosti razmotrili ove povratne informacije i uradili dalje interne testove, odlučili smo da odložimo lansiranje Galaxy Fold-a. U narednim nedeljama saopštićemo i datum kada će se uređaj pojaviti na tržištu. Prvi rezultati izvršenih provera, pokazali su da na ispravnost ekrana mogu uticati pritisci na izloženi gornji i donji deo šarke, kao i određene supstance, koje su se našle unutar uređaja", dodaju.

Navode i da će preduzeti sve potrebne mere kako bi ojačali zaštitu ekrana.

"Takođe, unapredićemo i smernice o upotrebi i postupanju sa ekranom, uključujući i zaštitni sloj, da bi naši korisnici dobili maksimum iz svog Galaxy Fold uređaja.
Cenimo poverenje koje nam ukazuju naši korisnici i oni su nam uvek na prvom mestu. Samsung je posvećen bliskoj saradnji sa svojim korisnicima i partnerima, u naporima da unapredi ovu industriju. Želimo da im se zahvalimo na njihovom strpljenju i razumevanju.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: