Ne volite "zub" na ekranu telefona? Ovo je pravo rešenje za vas VIDEO

Kineski Oppo bi uskoro mogao da predstavi svoje prilično jedinstveno rešenje za "notch", izrez u vrhu ekrana prisutan kod mnogih aktuelnih pametnih telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92, Slashleaks

Subota, 30.03.2019.

09:00

Default images

Sudeći prema objavi poznatog insajdera Slashleaksa, reč je o klinastom elementu koji izlazi iz gornjeg dela budućeg Oppovog uređaja onda kada korisnik hoće da fotografiše prednjom kamerom.

Iako rešenje prisutno na uređaju nazvanom Oppo Reno izgleda pomalo neobično, ideja je svakako animljiva, s obzirom da te kompanija već neko vreme eksperimentiše sa mehaničkim rešenjima za kućište prednje kamere.

Objavu prati i video na kome se može videti kako novo rešenje funkcioniše. "Iskačući" deo, u kome se nalazi kamera, ima ugrađen blic i mikrofon.

Inače, o novom uređaju iz Oppoa se malo zna. Više informacija o tehničkim karakteristikama, datumu izlaska i ceni bi trebalo da bude poznato u narednim mesecima.

Kakva god da je sudbina ovog uređaja, Oppo je bar, na svoj način, pokazao da se trudi da zaobiđe dizajn koji velikom broju ljudi smeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: