Čiji flegšip daje više za manje iliti malo "trolovanje" među zemljacima FOTO

Nakon što je prethodno "trolovao" Samsung i Apple, kineski proizvođač Xiaomi se ovoga puta "ustremio" na svoje zemljake.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.03.2019.

17:00

Čiji flegšip daje više za manje iliti malo
Ilustracija / Foto: Depositphoto

Njihova "meta" je ovoga puta bio Huawei, koji je u utorak predstavio nove uređaje svoje P serije - P30 i P30 Pro.

U prvom postu na svojoj zvaničnoj Facebook stranci, Xioami se osvrnuo na cenu tih telefona. Uz objavljeni screenshot sa prenosa prezentacije održane u Parizu, stajao je komentar:

"Da li je ovo zaista neophodno?" Drugi post uporedio je karakteristike Xiaomijevog modela Mi 9 sa Huaweijem P30. Uz navođenje karakteristika i cena oba uređaja, Xiaomi je napisao:

"Da li mislite da bi flegšip pametni telefon trebalo da vas košta bogatstvo?" Inače, jedna od najznačajnijih karakteristika novih Huawijevih premijum telefona je napredni sistem kamera, opremljenih vrhunskom Leica optikom, sa mogućnostima zumiranja i snimanja u noćnim uslovima kakve do sada nisu viđene kod pametnih telefona.

Više o naprednim karakteristikama Huaweja P30 i P30 Pro možete pročitati našem izveštaju sa Huaweijevog predstavljanja u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: