Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa

Još samo nekoliko dana je ostalo do zvaničnog predstavljanja Huawei P30 i P30 Pro telefona, a do sada je već "procurelo" gotovo sve o tim uređajima.

Tehnopolis

Izvor: GSM Arena, Benchmark

Nedelja, 24.03.2019.

16:42

Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa
GettyImages

A da bi se upotpunila slika, Huaweijev singapurski ogranak je objavio najbolje funkcije dva telefona, kao i neke promotivne dodatke. Sada ostaje samo da Huawei i zvanično telefone plasira na tržište.

Kada su specifikacije u pitanju, telefoni će nuditi atraktivan dizajn sa gradijentima boja, premijum kamere sa mogućnostima kvalitetnog snimanja u uslovima slabog osvetljenja i zanimljivu Dual-View funkciju.

Dual-View Video funkcija će biti omogućena preko OTA ažuriranja. Funkcija će omogućiti kreiranje podeljenog ekrana za video, uz pomoć dve kamere na poleđini, prikazujući široki i zumirani pregled scene. Ostale specifikacije uključuju 40MP "SuperSpectrum Sensor", sposoban za snimanje u "super high ISO" modu i videa u uslovima sabijeg osvetljenja. Huawei P30 Pro će imati i periskop kameru (10x hibridno zumiranje) sa OIS i ToF senzorom.

Kupovina Huawei P30 i P30 Pro na sam dan pojavljivanja na tržištu 6. aprila, kupcima će omogućiti da dobiju besplatan Huawei Watch GT i JBL Clip 2 zvučnik. Kupci u Evropi će takođe dobiti pametni sat, ali za sada nije sigurno da li će isto važiti i za zvučnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: