Huawei slučajno objavio fotografije svog novog flegšipa, potvrđene karakteristike FOTO

Samo nekoliko dana pred zvanično predstavljanje najnovijeg Huaweijevog flegšip pametnog telefona, na interntu su se pojavile njihove zvanične fotografije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2019.

20:00

Default images

Fotografije modela P30 i P30 Pro objavio je holandski ogranak kineske kompanije, koji je na svom zvaničnom sajtu slučajno objavio stranicu nemenjenu promociji novih uređaja.

Stranica je, u međuvremenu, uklonjena sa sajta, ali su brojni drugi sajtovi i profili na društvenim mrežama uspeli da ih preuzmu i prenesu, piše GSM Arena.

Fotografije, same po sebi, ne otkrivaju mnogo šta novo o dizajnu i izgledu modela, što već nismo imali prilike da vidimo zahvaljujući brojnim "leakerima". Jedina novina u današnjoj objavi bi mogao pun spektar boja u kojima će uređaji P30 serije biti dostupni.

Danas objavljene fotografije pratili su i postovi na društvenim mrežama koji su, uglavnom, potvrdili karakteristike Huaweija P30 i P30 Pro, o kojima ste već mogli da čitate na stranicma Tehnopolisa B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: