Motorola ažurira moto Z3 play telefon na Android 9.0 Pie

Motorola je započela ažuriranje moto Z3 play telefona na Android 9.0 Pie. Nadogradnja softvera donosi važna poboljšanja i garantuje pametnije korisničko iskustvo koje će svakodnevnu upotrebu pametnih telefona učiniti bržom i udobnijom. Ažuriranje se očekuje u Srbiji za nekoliko nedelja.

Tehnopolis

Izvor: PC Press

Utorak, 26.02.2019.

13:00

Motorola ažurira moto Z3 play telefon na Android 9.0 Pie
Foto: Getty

Android 9.0 Pie donosi nekoliko značajnih unapređenja, kao što je, pre svega, nova intuitivna navigacija, putem koje korisnici upravljaju aplikacijama jednim dodirom dugmeta, a što je opcija koja je bila do sada dostupna samo kroz "moto experiences".

Poboljšan je i režim rada “Ne ometaj”, zahvaljujući kojem vas niko neće uznemiravati. Uz funkciju "Adaptive battery" , baterija se prilagođava vašim navikama i troši energiju samo na aplikacije koje najviše koristite.

Opcija za deljenje ekrana je korisna za one koji istovremeno koriste nekoliko aplikacija. Android 9.0 Pie dodatno omogućava korisnicima da vremenski ograniče korišćenje aplikacija, veb sajtova ili društvenih mreža pomoću funkcije App Timers. Kada ponestane vremena, telefon stopira aplikaciju i jedini način da uđete u nju je da se vratite u postavke i isključite tajmer. Na taj način telefon vodi računa o pravilnom i praktičnom korišćenju.

Android Pie takođe donosi redizajniranu opciju Quick Settings, pojednostavljene kontrole jačine zvuka, lakši način za upravljanje obaveštenjima i još mnogo toga. Konačno, tasteri za zvuk se mogu koristiti za podešavanje jačine zvuka obaveštenja i sadržaja koji se učitava, piše PC Press.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: