Samsung na preklop [podcast]

Samsung nam je ovog puta dao i više nego dovoljno materijala da je "vanredno izdanje" bilo neizbežno. Ipak se jednom slavi prva decenija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

07:15

Samsung na preklop [podcast]
DJ Koh, predsednik i CEO IT & Mobile Communications divizije Samsung Electronicsa, predstavlja novi Samsung Galaxy Fold | Foto: Justin Sullivan / Staff / Getty Images

Tri redovna, od kojih jedan poptuno nov, jedan nešto tradicionalniji, ali ipak drugačiji i jedan toliko nov da odavno nije bilo sprave koju je više ljudi jednoglasno htelo da proba, telefonski su epilog otpakivanja novih Galaxyja za prvo polugodište 2019. Novi jeftiniji flagship dobio je "e" u imenu, a uz standardne S10 i S10+ stigao je i S10 5G sa većim ekranom, baterijom i podrškom za 5G, tamo gde ga ima. Zvezda večeri svakako bio je Galaxy Fold, konačno lice, ili tačnije lica novog Samsunga na preklop. Kako sve to na prvi pogled izgleda, šta znači i kako je prošao deseti rođendan Samsungove galaksije poslušajte u minutima koji slede. Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: