Za sve vas koji ste propustili januar [podcast]

Vaši nalozi verovatno su kompromitovani, u Kini ima problema, tržište pametnih telefona dostiglo je zasićenje, Apple i zvanično ne bi da bude samo iPhone kompanija, Facebook se spaja kada svi pričaju da ga treba razdvajati, a Miki Maus je naš. Januar 2019, ukratko.

Podeli
Foto: China Photos / Stringer / Getty Images
Foto: China Photos / Stringer / Getty Images

Lista ide dalje, Netflix diže cene, ova godina biće godina savitljivih telefona, Microsoft nas savetuje da kupimo Android ili iPhone, a Francuska kažnjava Google sa 50 miliona Evra zbog GDPR-a. Da je završimo društveno-korisnim radom, ako već niste, najtoplije vam savetujemo da posetite Have I Been Pwned i proverite da li su vaši nalozi ugroženi i u kojoj meri.

Sve to i još po neke sitnice stale su u šezdeset drugi Tehnopolis Podcast, epizodu za sve vas koji ste, kao i mi, propustili januar.

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

strana 1 od 38 idi na stranu