Da li je ovo novi iPhone XI? VIDEO

I pored toga što postoji velika verovatnoća da se novi model Appleovog iPhonea neće pojaviti pre kraja leta ili početka jeseni ove godine, glasine i nagađanja o tom uređaju već uveliko počele da kruže internetom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

17:00

Da li je ovo novi iPhone XI? VIDEO
Printscreen YouTube/ConceptsiPhone

A jedna od najčešćih glasina je ona o trostrukoj kameri na poleđini iPhonea naredne generacije.

Proteklog vikenda na YouTubeu se pojavio koncept video koji predstavlja mogući dizajn budućeg pametnog telefona iPhone XI, koji naglašava upravo oblik i dizajn trostruke kamere, ali i koji u izgled kompletnog uređaja uvodi elemente dizajna iPad-a Pro tableta.

Uočljiv je "notch" uređaja koje je postao nešto tanji, dok je USB-C port zamenio Lightning priključak.

Dizajnersko rešenje sistema od tri kamere na poleđini uređaja uglavnom nije dobilo pozitivne komentare, pa se mnogi ljubitelji uređaja sa logom jabuke nadaju da se ovako nešto neće naći na finalnoj verziji proizvoda.

Iako je Touch ID integrisan ispod ekrana, neki se pitaju čemu li to upošte služi pored Face ID identifikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: