DJI ponudio novi daljinski za upravljanje dronovima u HD-u VIDEO

Da biste upravljali jednim od DJI-ovih pristupačnijih dronova obično morate da koristite svoj smartphone kao ekran, ali sada je tu bolja opcija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2019.

16:01

DJI ponudio novi daljinski za upravljanje dronovima u HD-u VIDEO
Foto: YouTube/Screenshot

DJI je kupcima ponudio daljinski upravljač Smart Controller koji ima vlastiti 5,5-inčni ekran. Kontroler omogućava bolju kontrolu leta, kao i uvid u ono šta dron "vidi" u

rezoluciji 1080p. Za razliku od ekrana smartphone-a, ekran kontrolera je bolje vidljiv u uslovima jake prirodne svetlosti.

Smart Controler je dostupan u prodaji i kompatibilan je sa novim DJI dronovima, uključujući Mavic 2 porodicu. Njegova cena iznosi oko 566 evra, što je otprilike

polovina sume koju je potrebno izdvojiti za dron Mavic 2 Zoom, odnosno suma za kupovinu mobilnog telefona sa prilično dobrim karakteristikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: