Ovih pet novogodišnjih poklona oduševilo bi svakoga VIDEO

Zvončići već zvone, Nova godina i Božić su pred vratima. Poslednji trenutak je da nabavite poklone za voljene osobe.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 29.12.2018.

12:26

Ovih pet novogodišnjih poklona oduševilo bi svakoga VIDEO
Foto: YouTube screenshot

Međutim, kako izabrati savršeni dar? Ovih pet stvari sa našeg spiska mogu možda da pokrenu magičnu prašinu.

Tile Mate i Tile Pro

Ako ste jedna od onih osoba koje su sklone da izgube ključeve ili novčanik, onda je ovaj gadžet prava stvar za vas. Mali uređaj za praćenje Tile možete da postavite na svoje stvari kako biste ih držali na oku. U oktobru, Tile je ažurirao svoje gadžete baterijama koje korisnici mogu da menjaju. Na poleđini novog Tile Mate‑a i Tile Pro‑a, sada postoji jedan ulaz u koji ide standardna CR1632 baterija u obliku novčića. VIZR – Telefon kao displej

Dobra vest za sve vas koji u kolima nemate "kul" konzolu sa ekranom osetljivim na dodir i GPS prijemnikom: VIZR pretvara vaš pametni telefon u displej na kom su prikazani svi podaci koje želite da pratite na putu. VIZR se tek pojavio na tržištu, ali je preplavio Internet. Izvadite ga iz kutije i stavite na kontrolnu tablu, postavite pametni telefon na njega i prepustite mu navigaciju dok vozite. To je prozirni ekran koji radi u bilo koje doba dana ili noći, a kompatibilan je sa svakim pametnim telefonom i otporan je na klizanje.

Najbolje od svega je to što postoji veliki broj dostupnih aplikacija s kojim možete da ga koristite za pregled uslova u saobraćaju, brzinometar, ulične mape i još mnogo toga. Radi u bilo kom automobilu, a poseduje ultra‑grip mat, koji ne ostavlja nikakve fleke na kontrolnoj tabli. Kada sve uzmemo u obzir, možemo da razumemo zašto je ovo bio jedan od najtraženijih poklona u sezoni praznika, tako da pre kupovine ne bi bilo loše da proverite da li ga ima u ponudi. Cena je oko 35 evra. Peeps Carbon Clean

Nova "igračka" koja postaje viralna među ljudima koji nose naočare. Peeps čistač naočara posebno je dizajniran kako za čišćenje dioptrijskih, tako i naočara za sunce. Ovaj gadžet koristi bezbojno jedinjenje ugljenika za bezbedno i jednostavno čišćenje naočara i uklanjanje masnih otisaka, bilo da su oni nastali od dodira prstima ili od masnoće s lica. Proizvođač se hvali da je tehnologija bukvalno "van ovog sveta" – koristi je NASA na svemirskoj stanici za čišćenje sočiva objektiva.

Dimenzije gadžeta su približno 10×2.5×2.5 cm i dostupan je u sedam boja. Prodaje se širom sveta, po ceni od oko 14 dolara. Dodow – uspavajte se za 20 minuta

Dodow se pojavio ove godine i uneo je potpunu pometnju u farmaceutsku industriju koja u Americi vredi milijarde dolara. Umesto štetnih i toksičnih pilula za spavanje, milioni Amerikanaca sada prelaze na Dodow.

Ne samo da pomaže da zaspite za 20 minuta ili manje, već takođe poboljšava i kvalitet sna, tako da se budite osveženi i spremni za početak dana. Dodow je, zapravo, metronom sa svetlosnim sistemom koji vas uči kako da zaspite prirodno, bez uzimanja lekova.

Da biste ga pokrenuli, dodirnete površinu osetljivu na dodir jednom u režimu od osam minuta i dva puta u režimu od 20 minuta. Na kraju vežbe (osam ili 20 minuta) Dodow se isključuje. Pomaže ljudima s nemirnim mislima, hroničnom nesanicom i onima koji su pod stresom, a cena mu je oko 52 dolara. Ember – pametna šolja

Jedina loša stvar u vezi sa čajem i kafom jeste to što se na kraju šolja i sam sadržaj hlade, što je pogotovo neprijatno tokom zimskog perioda. Keramička šolja Ember Temperature Control je nešto drugo – vaša mama moći će da gleda omiljenu seriju, čita knjigu i lista kroz svoj Facebook feed – sve sa istom šoljom svog omiljenog toplog napitka.

Ember šolja omogućava vam da daljinski podesite piće na idealnu temperaturu, izaberete i spremite podešavanja za različite napitke. Na primer, neko voli vrelu kafu, ali i mlak čaj, a postavke za obe željene temperature može da postavi na Ember aplikaciji, na koju se povezuje preko Bluetooth‑a.

Aplikacija Ember omogućiće vam da pored unapred podešene temperature, dodate i podešavanja željene temperature, a LED svetlo obavestiće vas kada vaš napitak dostigne savršenu temperaturu za piće.

Šolju ne morate da koristite sa aplikacijom jer je svaka Ember šolja podešena na 54 stepeni Celzijusa i možete da uživate odmah čim je raspakujete. Aplikacija omogućava da, uz temperaturu, podešavate za LED svetla i druge parametre. Zvuči kao idealan praznični poklon za hladne zimske dane, a košta 70 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: