Najveći sajam audio-video tehnike 17. i 18. novembra u Beogradu

Jubilarni petnaesti Hi-Files Show, najveći domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 17. i 18. novembra u hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2018.

16:15

Najveći sajam audio-video tehnike 17. i 18. novembra u Beogradu

Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište, a sve to u salama i sobama hotela na prvom i drugom spratu.

Veliku atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće pojačala i zvučnici domaćih proizvođača, koji se kao ekskluziva prodaju na svetskom tržištu.

Među brojnim izlagačima ove godine naći će se 4Audio, Auris Audio, AV Impuls, Fonos Acoustic, Sretenović Audio, Šolaja Audio, Trafomatic Audio, Vox Trade, Kii Audio Srbija i mnogi drugi.

Sajam će 17. i 18. novembra trajati od 12 do 19 časova. Povodom jubileja biće omogućeno 500 besplatnih ulaznica, a detaljnije informacije o izlagačima i ulaznicama mogu se naći na sajtu Hi-Files Show.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: