Precizan plan o nasledniku Twitterovog Vine zapisa

Kada je Twitter kupio Vine kompanija je dozvolila aplikaciji da traje još neko vreme, ali prošle godine Twitter je objavio da će ugasiti ovu platformu za stvaranje i deljenje kratkih video zapisa.

Tehnopolis

Izvor: Ubergizmo, PC Press

Utorak, 13.11.2018.

18:04

Precizan plan o nasledniku Twitterovog Vine zapisa
Foto: Thinkstock

Međutim, za one koji su voleli kratku formu Vine video snimaka, suosnivač ove platforme je rekao da možda razmišlja o njenom nasledniku. Prvobitno je trebalo da bude lansirana ovog leta, ali zbog finansijskih i pravnih razloga, cela stvar je odložena na neodređeno vreme, što je definitivno nešto što fanovi nisu želeli da čuju. Međutim, dobra vest je da je suosnivač Vine-a, Dom Hofmann, potvrdio da će se Vine 2.0 pojaviti na proleće 2019. godine, pod imenom Byte.

Međutim, umesto da bude sličan Vine-u koji se fokusira na kratke video snimke, Byte će umesto toga biti „video looping aplikacija“, za koju pretpostavljamo da će biti slična Instagram-ovoj opciji Boomerang, osim što je moguće da će video snimci biti duži. Jedna od „magičnih“ osobina Vine-a bila je njegova sposobnost da kreira kratke ali zabavne video zapise, tako da nismo sigurni da li će Byte biti u stanju da izazove pometnju ili ponovo stvori tu „magiju“, ili možda može da učini oba i izdvoji se iz senke Vine-a.

U svakom slučaju, moramo sačekati do 2019. godine kako bi saznali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: