"Jabuka" u Velikoj jabuci: Najveća Apple promocija ikada LIVE BLOG

Apple u Njujorku organizuje jednu od najvećih promocija svojih proizvoda ikada. "Jabuka" bi u Velikoj jabuci trebalo da najavi prilično veliki broj svojih novih proizvoda.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

Mnogo je nagađanja koji bi novi uređaji mogli danas da budu prikazani. Najčešće pominjani među njima su iPad Pro, novi MacBook Air, Mac Mini, unapređena verzija iMac, nove AirPods 2 slušalice...

Šta je sve Apple predstavio i kako sada stvari izgledaju poslušajte u novoj epizodi Tehnopolis Podcasta.

Događaj mogli ste pratiti u live blogu na našem sajtu.

Vesti

Battlefield V neće imati pay-to-win mikrotransakcije?

Izlazak Battlefield V je sa svakim danom sve bliži pa sa njime raste i pitanje da li će Electronic Arts dozvoliti sebi istu grešku kao prošle godine sa Star Wars: Battlefront 2, gde su pay-to-win mikrotransakcije dovele do velike pobune igračke zajednice i igra je ostala upamćena kao potpuni debakl.

Vesti utorak 30.10. 21:10 Komentara: 4

Globalni lideri inovacija u Beogradu

Danas je u Narodnom muzeju u Beogradu po prvi put održan „Digital, Life, Design” Salon (DLD), koji okuplja globalne lidere i predstavlja digitalne inovacije našeg vremena u oblastima virtuelne realnosti, digitalne edukacije, umetnosti, dizajna i gejminga. DLD je međunarodna platforma koja okuplja uticajne ljude iz celog sveta, koji svojom kreativnošću, radom i istraživanjima kreiraju promene.

Vesti ponedeljak 29.10. 16:29 Komentara: 0
strana 1 od 33 idi na stranu