Youtube uveo novu opciju koju će sigurno svi koristiti

Kompanija Youtube predstavila sjajnu opciju koja će posebno biti korisna vlogerima i influenserima koji žele da povećaju svoj broj pratilaca.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Sajt za postavljanje video klipova Youtube ("Jutjub") objavio je novi update kako bi unapredio iskustvo korisnika.

Od sada, na ugrađenim (embedovanim) plejerima na internet stranici pojavljivaće se opcija subscribe, koja će olakšavati ljudima da prate određene kanale.

Prema tome sada kada naiđete na neki Youtube video koji je ugrađen na internet stranici videćete u levom gornjem uglu ikonicu sa informacijom o kanalu i mogućnošću da ga zapratite.

Tačnije, sada ćete imati kratak pregled kanala koji je objavio snimak, broj pratilaca, kao i dugme za subscribe. Moći ćete da kliknete na fotografiju kanala da biste otvorili stranicu u novom videu.

Kako pišu strani mediji, ova nova opcija će se postepeno pojavljivati u Youtube video embedima u naredne dve nedelje.

Iako je reč o malim promenama, zapravo će omogućiti vlogerima, influenserima i raznim brendovima da šire mrežu pratilaca.

Vesti

Battlefield V neće imati pay-to-win mikrotransakcije?

Izlazak Battlefield V je sa svakim danom sve bliži pa sa njime raste i pitanje da li će Electronic Arts dozvoliti sebi istu grešku kao prošle godine sa Star Wars: Battlefront 2, gde su pay-to-win mikrotransakcije dovele do velike pobune igračke zajednice i igra je ostala upamćena kao potpuni debakl.

Vesti utorak 30.10. 21:10 Komentara: 4
strana 1 od 33 idi na stranu