I posle tri godina otkrivaju se nove tajne u The Witcher 3

Ako postoji neka igra za koju mnogi kažu da je “najbolja igra ikada”, onda je to svakako The Witcher 3. Izgleda kao da postoji već deset godina, ali je ovaj RPG biser zapravo izašao pre “svega” tri i po godine.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 22.10.2018.

12:19

I posle tri godina otkrivaju se nove tajne u The Witcher 3
Foto: Promo

Ipak, i za taj poprilično dug vremenski period, mnogi su igru obrnuli uzduž i popreko, po nekoliko puta, pa smo sasvim sigurno mislili da poznajemo apsolutno sve što nam predivni otvoreni svet ove igre nudi. No, prevarili smo se. I posle svih ovih godina, i dalje postoje neke neotkrivene tajne u igri koje još niko nije uspeo da uhvati, neki veoma retki trenuci koji se dešavaju u kratkim intervalima i u specifično doba dana, na specifičnim mestima, piše Play.co.rs

Tako je juče zvanični Witcher profil na Tviteru podelio ovu sliku “broda duha”, koji je praktično neuhvatljiv i kako smo propratili na Redditu, izgleda da niko ranije nije uspeo u igri da vidi ovaj brod. Eto razloga da pono upalimo Witcher 3 i krenemo u lov na piratske brodove duhove.

Da li ste vi videli ovaj broj dok ste igrali Vešca trojku?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: