Prijavite se za takmičenje "Hackathon - Hack Our World!"

NCR Korporacija organizuje takmičenje u oblasti programiranja IoT uređaja 27.- 28. oktobra, pod nazivom "Hackathon - Hack Our World!".

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2018.

20:51

Prijavite se za takmičenje
Foto: Thinkstock ilustracija

NCR je decenijama unazad jedan od svetskih lidera u oblasti dostave korisničkih usluga, profesionalnih usluga i razvoju IT rešenja.

Takmičenje obuhvata izradu programskih rešenja u više kategorija (inovativnost, favorit publike...).

Najbolji takmičari svake kategorije će biti nagrađeni novčanim, ali i robnim nagradama.

Prijave se mogu izvršiti putem web strane: hackourworld.com/#apply. Prijave su besplatne i takmičari se mogu prijaviti kao tim od četiri osobe ili individualno.

NCR ovim događajem želi da podstakne razvoj IT grane u Srbiji i nagradi inovativnost i snalažljivost u sverastućoj sferi IoT uređaja.

Takmičenje će se održati u prostorijama Impact Hub-a na adresi Makedonska 21, Beograd.

Celokupni događaj će trajati 36 sati, i uključuje vreme za rekreaciju i odmor, ali i sasvim dovoljno vremena da tamičari izrade svoja rešenja.

Više detalja o događaju možete naći na stranama:

hackourworld.com
http://www.facebook.com/hackourworld
meetup.com/HackOurWorld/events/255064344/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: