Šta najbolji fudbaler sveta misli o savremenoj tehnologiji? FOTO

Na dodeli Fifinih nagrada za najbolje fudbalere, održanoj početkom nedelje, jedan detalj privukao više pažnje od skupocenog Dolce & Gabbana odela hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Tehnopolis

Izvor: B92, Jutarnji list

Sreda, 26.09.2018.

16:06

Šta najbolji fudbaler sveta misli o savremenoj tehnologiji? FOTO
GettyImages

Naime, najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu, uz sav novac i slavu koju ima, još uvek koristi stari iPhone 5s.

Na jednoj fotografiji, nastaloj posle dodele, vidi se Luka dok telefonira. Korisnicima društvenih mreža odmah je upalo u oči da poznati fudbaler koristi "staru iPhoneovu kantu" i da za to nimalo ne mari. Odmah nakon što je fotografija objavljena, Twitter se usijao od komentara:

"Zar je moguće da on još uvek koristi taj uređaj?", pitali se brojni fanovi.

"Ne pokušavajte da impresionirate nikoga. Luka Modrić, najbolji igrač u tekućoj godini prema izboru Fife, još uvek koristi iPhone 5s", glasio je jedan od komentara. "Neke devojčice, koje još nisu završile osnovnu školu, traže od svojih roditelje da im kupe iPhone 7", glasio je drugi komentar.

Jedna komentatorka savetovala je svim devojkama da se ne prodaju za skupocene mobilne telefone jer, "čak i Luka Modrić koristi iPhone 5s". Drugi komentator je utvrdio da sigurno negde postoji neka nezaposlena osoba koja se trenutno ubija da nabavi novi telefon, ali da je sve to, zapravo, nepotrebno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: