Google Inbox se gasi sledeće godine

Tehnološki gigant, Google, objavio je da će krajem marta sledeće godine ugasiti svoju Inbox aplikaciju. Vest se zaista neće dopasti onima koji su zavoleli aplikaciju upravo zbog činjenice da nije Gmail.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Još 2014. godine Google Gmail tim je pokrenuo eksperimentalnu aplikaciju za e-poštu koja se zove Inbox. Radio je sa postojećim Gmail adresama korisnika, ali je pružao različito korisničko iskustvo u poređenju sa glavnom aplikacijom.

Inbox aplikacija je razvijana i dizajnirana za mobilne uređaje. Međutim, izgleda da je eksperiment završen jer će Google ugasiti projekat Inbox sledeće godine.

Inbox je kasnije postao teren za testiranje novih funkcija, poput Smart Reply-a i drugih koji su kasnije dodati u glavnu aplikaciju Gmail. Mnoge funkcije i poboljšanja Inbox-a postepeno su se prebacile na Gmail tako da u ovom trenutku nema mnogo razloga zbog kojih bi kompanija trebala da nastavi sa ovim projektom.

Vesti

Google Pixel 3 i Pixel 3 XL na novim renderima

Najnovije fotografije dolazećih Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona donosi nam poznati dojavljivač Evan Blass, odnosno @evleaks. U ovom trenutku, poznato je gotovo sve o dolazećim Google uređajima, tako da nema novih informacija koje su se pojavile.

Vesti nedelja 23.09. 16:00 Komentara: 14
strana 1 od 32 idi na stranu