Najveći iPhone ikad, objavljene cene

Iphone XS, iPhone XS Max i iPhone XR, novi su Appleovi iPhonei za 2018. Biće u prodaji od 21. septembra, a najjeftiniji je XR po početnoj ceni od 749 dolara. XS od 999 dolara, a XS Max od 1.099 je najveći iphone ikad.

Pre telefona predstavljen je Apple Watch Series 4 u novom Appleovom sedištu u Kupertinu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Iphone XS Max je najveći telefon do sad, ima ogroman ekran od 6,5 inča. To je daleko veći od iPhone 8 Plus (5,5 inča).

Sat koji je predstavljen pre telefona ima nov ekran i EKG skener, biće dostupan od 21. septembra po ceni od 399 dolara sa GPS-om i 499 sa mobilnim internetom.

Zahvaljujući većem displeju sa zaobljenim ivicama, ekran je veći je za 30 posto.

Apple je prvi sat predstavio pre tri godine i ovo je prvi "remont" sa očiglednim promenama. Korisnici kažu da je vizuelna promena sad najveća, ali da je ipak u funkcijama najveći skok napred bila mogućnost nošenja pod vodom.

Vreme trajanja baterije je ostalo isto kao kod prethodne serije.

Novina je što sat može da prepozna - pad, analizirajući pokrete ruku prilikom različitih tipova pada.

"Svaki četvrti čovek u svetu u proseku ima jedan IOS uređaj", rečeno je na početku predstavljanja.

Kako je prošao događaj pogledajte u našem komentaru uživo, Appleovi noviteti tema su i nove epizode Tehnopolis Podcasta snimljene odmah nakon događaja.

Vesti

Koliko Google kontroliše naše Android telefone?

Google je izdao izvinjenje korisnicima pametnih telefona sa Android operativnim sistemom koji su u petak na sajtu Reddit objavili da se opcija za štednju baterije na njihovim mobilinim uređajima sama aktivirala, bez njihovog znanja ili pristanka.

Vesti utorak 18.09. 13:34 Komentara: 6

Switch online sutra stiže, a neke stvari već ne ulivaju poverenje

Nakon skoro godinu dana čekanja, proletos je konačno najavljena i predstavljena Nintendo Switch Online platforma, koja kreće sa radom od 18. septembra. Paket od svega 20 dolara za pretplatu cele godine deluje zaista povoljno, ali kada vidimo kako stoje stvari “iza haube”, ima stavki koje mogu da nas obeshrabre u verovanju da će ovo proći kako treba.

Vesti nedelja 16.09. 15:49 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu