Tesla lansirala bežični punjač, ali sada po nižoj ceni

Krajem prošlog meseca u Tesli su, bez velike pompe, lansirali gedžet za ljubitelje ove marke - bežični prenosni punjač za mobilne telefone.

Izvor: B92, The Verge.com
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Urađen je po uzoru na veliku kućnu bateriiju Powerwall, u Tesli su u maleni punjač ugradili bateriju od 6000 mAh, iz koje mobilni telefon može da se dopunjuje bežičnim putem ili putem kabla. Tesla Wireless Charger prodavao se po ceni od 65 dolara i ubrzo su sve količine rasprodate, prenosi The Verge.

Sada, ipak, iz Tesle najavljuju da će u prodaju pustiti drugu seriju ovog, očigledno popularnog, proizvoda, ali po sniženoj ceni. Na web stranici ove kompanije ovaj bežični punjač moći će da se poruči po ceni od 49 dolara.

Punjač je kompatibilan sa Qi standardom pa se s njim mogu puniti iPhone 8 ili X, Samsung-ovi uređaji noviji od Galaxyja S6, kao i oni nekolicine drugih proizvođača (Sony, LG, Nokia, itd.).

Zanimljivo je još to da će svima koji su prethodni punjač kupili po višoj ceni, da će njima razlika biti vraćena, kao zahvalnicu Tesle za lojalnost.

Vesti

Koliko Google kontroliše naše Android telefone?

Google je izdao izvinjenje korisnicima pametnih telefona sa Android operativnim sistemom koji su u petak na sajtu Reddit objavili da se opcija za štednju baterije na njihovim mobilinim uređajima sama aktivirala, bez njihovog znanja ili pristanka.

Vesti utorak 18.09. 13:34 Komentara: 6

Switch online sutra stiže, a neke stvari već ne ulivaju poverenje

Nakon skoro godinu dana čekanja, proletos je konačno najavljena i predstavljena Nintendo Switch Online platforma, koja kreće sa radom od 18. septembra. Paket od svega 20 dolara za pretplatu cele godine deluje zaista povoljno, ali kada vidimo kako stoje stvari “iza haube”, ima stavki koje mogu da nas obeshrabre u verovanju da će ovo proći kako treba.

Vesti nedelja 16.09. 15:49 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu