Procurile slike novog ajfona pre zvaničnog predstavljanja

Dve nedelje pre nego što će Epl predstaviti svoje nove proizvode, 9to5Mac objavio je fotografije novih uređaja. Već smo navikli na ovakav razvoj situacije, ali ljudi vole velika Eplova "curenja" pa im treba izaći u susret.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.08.2018.

14:55

Default images

Fotografije izgledaju regularno, stižu sa relativno proverenog izvora i na njima možemo videti novi Ajfon XS i četvrtu seriju Apple Watcha.

Što se Ajfona tiče, imamo priliku da vidimo dva nova uređaja (od 5.8 i 6.5 inča), a sudeći prema slikama, Epl je odlučio da nas ne iznenadi. Manje više sve oko ovih uređaja je već poznato.

Znamo da dolazi u dve veličine, da će imati vrlo tanke ivice i da dolazi u novoj zlatnoj boji. Ove fotografije to potvrđuju.

9to5Mac potvrđuje da je naziv Ajfon XS potvrđen i da će se verovatno zadržati, a radi se o njihovim premijum modelima koji, pretpostavljate, dolaze i s premijum cenama. Ono što na fotkama ne vidimo je treći, jeftiniji model koji će imati skoro sve što i premijum modeli, ali jeftinije.

Na primer, to je LCD umesto OLED monitora i aluminijum umesto čelika. Za razliku od premijum modela, biće ga u više boja jer oni s manje novca moraju dobiti bar nešto. Što se pametnog sata tiče, četvrta generacija Epl voča ima daleko odnosno 15 posto veći ekran na kom ima prostora za puno više informacija, a kao i u slučaju pametnih telefona, nova generacija dolazi sa boljim performansama.

Vlasnike prethodnih izdanja verovatno će obradovati što je Epl ovog puta odlučio da napusti svoj spartanski pristup ekranu koji je bio pomalo pust.

Sve u svemu, moraćemo da pričekamo 12. septembar da vidimo sve šta je Epl pripremio, ali nema sumnje da ćemo do onda imati još barem nekoliko vesti o novim "curenjima", a možda čak i novim Makovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: