Najbrži u klasi: Xiaomi potvrdio Snapdragon 845 u novom modelu

Pre nekoliko dana Xiaomi je nagovestio svoj novi POCO podbrend za Indiju, a sada kompanija ima tizer i za sam Pocophone F1 telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 12.08.2018.

21:35

Default images

Kao što je i ranije pomenuto, očekuje se da će Pocophone F1 biti najjeftiniji telefon sa Snapdragon 845 čipsetom na tržištu, a najnoviji tizer to i potvrđuje.

Xiaomi ističe da Pocophone neće karakterisati samo brzina performansi, već i prava brzina u realnom radu.

Pored toga, pojavila se i Pocophone Global Facebook stranica, koja je počela sa nagoveštavanjem telefona sa Qualcomm čipom.

Ovde se detalji ne završavaju. Poznato je da će Pocophone F1 biti dostupan u Indiji i Evropi, a nedavni izveštaj otkriva i kapacitet skladišta i varijante boja telefona: 6GB + 64GB (crvena, siva, plava, gradijentna), 6GB + 128GB (iste boje kao i 6GB RAM model) i 8GB + 256GB (siva, plava, gradijent, kevlar).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: