Najbrži u klasi: Xiaomi potvrdio Snapdragon 845 u novom modelu

Pre nekoliko dana Xiaomi je nagovestio svoj novi POCO podbrend za Indiju, a sada kompanija ima tizer i za sam Pocophone F1 telefon.

Izvor: PhoneArena, Benchmark
Podeli

Kao što je i ranije pomenuto, očekuje se da će Pocophone F1 biti najjeftiniji telefon sa Snapdragon 845 čipsetom na tržištu, a najnoviji tizer to i potvrđuje.

Xiaomi ističe da Pocophone neće karakterisati samo brzina performansi, već i prava brzina u realnom radu.

Pored toga, pojavila se i Pocophone Global Facebook stranica, koja je počela sa nagoveštavanjem telefona sa Qualcomm čipom.

Ovde se detalji ne završavaju. Poznato je da će Pocophone F1 biti dostupan u Indiji i Evropi, a nedavni izveštaj otkriva i kapacitet skladišta i varijante boja telefona: 6GB + 64GB (crvena, siva, plava, gradijentna), 6GB + 128GB (iste boje kao i 6GB RAM model) i 8GB + 256GB (siva, plava, gradijent, kevlar).

Vesti

Samsung sprema jeftiniji Galaxy?

Ukoliko je tačna Bluetooth sertifikacija, koja se pojavila ovih dana, Samsung se izgleda sprema da predstavi novi Galaxy A4, telefon koji bi mogao da se smesti između Galaxy A8 / A8+ i Galaxy A6 / A6+ linija koje su se pojavila ranije ove godine.

Vesti petak 17.08. 08:55 Komentara: 14

Bez popularne opcije na novom Androidu

Ako ste do sada praktikovali da snimate neke od telefonskih poziva na svom telefonu trebalo bi da znate da dolaskom Android Pie sistema (ako vaš telefon podržava nadogradnju) tu opciju više nećete moći da koristite.

Vesti četvrtak 16.08. 21:21 Komentara: 41

Da li ste spremni za Četvrtu industrijsku revoluciju?

Svet se trenutno nalazi na početku Četvrte industrijske revolucije, odnosno Industrije 4.0. Ona se prilično razlikuje od tri industrijske revolucije koje su joj prethodile – upotrebe parne mašine, električne struje, pojave fabrika i kompjuterizacije – zato što ima potencijal da poremeti našu percepciju o tome šta znači biti ljudsko biće.

Vesti četvrtak 16.08. 09:55 Komentara: 31
strana 1 od 33 idi na stranu