Novi Mate 20 Pro: Huaweijev flegšip sa najvećom baterijom

Mate serija pametnih telefona kompanije Huawei uvek je stavljala naglasak na autonomiju baterije, što planira da nastaviti i kod budućeg modela Mate 20 Pro.

Izvor: B92, Bug
Podeli
GettyImages / Arhivska fotografija
GettyImages / Arhivska fotografija

Baterija tog predstojećeg modela kineske kompanje trebalo bi da ima veći kapacitet ne samo u odnosu na još uvek aktuelni Mate 10 Pro, nego i u odnosu na P20 Pro čija baterija ima kapacitet od 4.000 mAh.

Novi Huawei Mate 20 Pro bi trebao da ima bateriju čiji kapacitet iznosi barem 4.200 mAh.

Osim baterije većeg kapaciteta, očekuje se i da će Mate 20 Pro biti zasnovan na novom Kirin 980 čipsetu. Uređaj će biti opremljen sa barem 6GB RAM-a i 128GB interne memorije.

Više informacija o Mate 20 Pro telefonu trebalo bi da bude dostupno nakon IFA sajmu u Berlinu, s time što Huawei svoje pametne telefone iz Mate serije tradicionalno predstavlja u oktobru.

Vesti

Samsung sprema jeftiniji Galaxy?

Ukoliko je tačna Bluetooth sertifikacija, koja se pojavila ovih dana, Samsung se izgleda sprema da predstavi novi Galaxy A4, telefon koji bi mogao da se smesti između Galaxy A8 / A8+ i Galaxy A6 / A6+ linija koje su se pojavila ranije ove godine.

Vesti petak 17.08. 08:55 Komentara: 14

Bez popularne opcije na novom Androidu

Ako ste do sada praktikovali da snimate neke od telefonskih poziva na svom telefonu trebalo bi da znate da dolaskom Android Pie sistema (ako vaš telefon podržava nadogradnju) tu opciju više nećete moći da koristite.

Vesti četvrtak 16.08. 21:21 Komentara: 41

Da li ste spremni za Četvrtu industrijsku revoluciju?

Svet se trenutno nalazi na početku Četvrte industrijske revolucije, odnosno Industrije 4.0. Ona se prilično razlikuje od tri industrijske revolucije koje su joj prethodile – upotrebe parne mašine, električne struje, pojave fabrika i kompjuterizacije – zato što ima potencijal da poremeti našu percepciju o tome šta znači biti ljudsko biće.

Vesti četvrtak 16.08. 09:55 Komentara: 31
strana 1 od 33 idi na stranu