Greškom na sajtu Samsunga našao se njihov nov pametni sat

Samsung je slučajno predstavio novi Galaksi pametni sat na svojoj veb stranici i oduševio ljubitelje ovih uređaja, piše klix.ba.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Screenshot/Samsung
Foto: Screenshot/Samsung

Novi model Samsungovog sata pod brojem SM-R810NZDAXAR ima dimenzije prečnika 42 milimetra. Sat je izrađen u zlatno-roze boji s jednostavnim zlatim kazaljkama i crticama umesto brojeva. Ugrađen mu je i mali kompas.

Samsung ranije nije davao nikakve informacije o novom Galaksi satu. Fotografija novog modela se pojavila na stranici među modelima satova Gear S2, Gear S3 i Gear Sport.

Detaljne specifikacije sata nisu naznačene kao ni cena. Pored naziva Galaxy Watch Rose Gold jedino je pisalo Bluetooth, što verovatno znači da je sat kompatibilan s uređajima koji imaju Bluetooth.

Fotografija novog sata bila je aktuelna na stranici nekoliko sati, ali su iz Samsunga brzo shvatili grešku i uklonili je.

Vesti

Spotify ima 83 miliona pretplatnika širom sveta

Muzički striming servis Spotifaj (Spotify) registrovao je 83 miliona pretplatnika u svetu do kraja juna, dok ih je imao 75 miliona tri meseca ranije, što je skok koji ne znači i finansijsku dobrobit za tu švedsku platformu na internetu, saopšteno je danas u Njujorku.

Vesti četvrtak 26.07. 20:30 Komentara: 25
strana 1 od 43 idi na stranu