EU protiv Googlea i Microsoftov Surface Go protiv svih [podcast]

Imamo tri stvari za vas: Evropu protiv Googlea, Microsoft Surface Go i nove MacBook Proove.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

01:17

EU protiv Googlea i Microsoftov Surface Go protiv svih [podcast]
Foto: Drew Angerer/Getty Images

Doduše ne baš tim redom, 44. Tehnopolis otvaramo pričom o "pravim" kompjuterima. Microsoft je napravio jeftiniji Surface, a Apple nadogradio samo skuplje MacBook Proove. Šta sve to znači za konzumente, profesionalce i budućnost, saznajte u prvom delu ove epizode.

U drugom delu bavimo se kaznom koju je Google dobio od Evropske komisije zbog, kako Komisija tvrdi, zloupotrebe dominantne pozicije na tržištu mobilnih uređaja i plasiranja aplikacije za svoju pretragu i svog web browsera na Android telefonima. Obe teme iz 44. epizode možete poslušati i odvojeno, ako vam je tako lakše (isečci su dostupni i u RSS feedu takođe):

Microsoft Surface Go protiv svih

EU vs Google

Hvala na slušanju!

U junu smo postavili novi rekord slušanosti, hvala vam na podršci i vremenu koje provodite uz naš podcast, puno znači! Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Do sledeće epizode, sve najbolje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: