Samsung nudi olakšice za vangarantne popravke telefona

Kompanija Samsung najavila je da će korisnici flegšip uređaja u Srbiji moći da povoljnije zamene ekran, ukoliko je potrebna vangarantna popravka.

Tehnopolis

Izvor: B92, PR

Ponedeljak, 16.07.2018.

14:19

Samsung nudi olakšice za vangarantne popravke telefona
Foto: Promo

Cilj je da se korisnicima omogući rešavanje najčešćih problema i pomogne im se oko popravki ekrana, sa popustom od oko 2.360 do oko 3.540 dinara. Tačnije, promocija uključuje subvencionisanu popravku fizičkog oštećenja ekrana u okviru garantnog roka od dve godine, kao i bilo kakvo oštećenje ekrana nakon isteka garantnog roka. Cene sa popustom za vangarantne popravke popravke telefona, odnose se na Galaxy S7 edge, Galaxy S8 i S8+, Galaxy Note8 i Galaxy S9 i S9+ uređaje. Usluga i popust za navedene uređaje biće mogući kod 12 regionalnih ovlašćenih servisnih partnera kompanije Samsung. U Srbiji je usluga dostupna od 1. jula do 31. decembra, kod partnera Promobi i Begram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: