Novi LG smartfon će imati najviše kamera ikada?

Pojavila se glasina prema kojoj će V40, novi model smartfona korejskog proizvođača LG-ja, imati ne dve ili tri već ukupno pet kamera.

Tehnopolis

Izvor: tportal.hr

Četvrtak, 28.06.2018.

19:30

Novi LG smartfon će imati najviše kamera ikada?
Foto: Youtube Printscreen

Naslednik modela V30 i V35, LG V40 bi trebalo da ima tri kamere na zadnjem delu, slično kao Huaweijev P20 Pro koji je bio prvi smartfon većeg proizvođača sa takvom konfiguracijom.

Za razliku od njega V40 bi trebalo da dobije i dve kamere sa prednje strane, kao što ih ima HTC U12 Plus, navodno kako bi LG u svoj top model smartfona mogao da ubaci3D mapiranje lica.

Rezultat bi bio uređaj sa pet kamera, što još nismo imali prilike videti među pametnim telefonima ove klase.

LG V40 bi izgledom trebalo da podsećati na G7 ThinQ, mogao bi da ima Qualcommov procesor Snapdragon 845, podršku za Quad DAC i zasebno dugme za digitalnog pomoćnika Google Assistan, kao i čitač otiska prsta pozadi.

Više novosti možemo očekivati tokom leta, pre nego što LG predstavi novi pametni telefon na jesen, piše Verge, a prenosi T portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: