Xiaomi Mi Max 3: 18:9 FullHD+ ekran i novi Snapdragon čip

Nova verzija Xiaomijevog fableta Mi Max trebalo bi da zadrži veliki ekran, po kome su bili poznati svi prethodni modeli tog uređaja, kao i da bude opremljena najsnažnijim čipom dosada.

Izvor: B92
Podeli

Prema postu na "kineskom Twitteru", platformi Weibo, Mi Max 3 će pokretati nedavno najavljeni Snapdragon 710 čipom (nadogradnja u odnosu na Snapdragon 625 sa aktualnog Mi Max 2 modela).

Model će imati 6,99-inčni ekran u modernom 18:9 formatu i FullHD+ rezoluciji.

Još jedan od aduta Mi Max serije je i njegova baterija, pa bi tako "trojka" trebao da dobije bateriju kapaciteta 5.500 mAh i podršku za Quick Charge 3.0.

Fotografska komponenta će se sastojati od dvostruke zadnje kamere, čiji će glavni senzor biti Sonyjev IMX363 od 20 megapiksela, prenosi Bug.

Sve ove karakteristike još uvek su samo glasina, a zvanično predstavljanje Xiaomi Mi Max 3 pametnog telefona može se očekivati već sledeće meseca.

Vesti

Vrhunski audio - vizuelni doživljaj na beskonačnom ekranu

Davno je telefon prestao da služi samo i jedino za razgovor. Uporedo sa razvojem tehnologije, kao da je polako počeo da gubi svoju prvobitnu funkciju, jer je primetno da se komunikacija prebacila sa auditivnog na vizuelni sadržaj. Danas, poenta je u tome da se kaže više sa što manje reči.

Vesti petak 29.06. 12:00
strana 1 od 51 idi na stranu