Samurajski Ghost of Tsushima dobio prvi gejmplej trejler

Samuraji su ponovo u modi, viđamo ih kao glavnu temu u velikom broju igara poput nedavno predstavljenog nastavka Soulslike avanture Nioh, a osim toga nam je Sony na E3 prikazao i prvi gejmplej snimak za Ghost of Tsushima.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Ova avantura nas vodi na Daleki istok, u period invazije Mongola i njihovog haranja feudalnim Japanom. Mi smo u ulozi jednog od nekolicine preostalih samuraja koji iz pepela kreće u osvetu i borbu za oslobođenje Japana, piše Play.co.rs

Trejler nam u trajanju od skoro 9 minuta prikazuje da igra grafički izgleda predivno sa predelima prepoznatljivim za Zemlju izlazećeg sunca, ali ono što nas više interesuje je borbeni sistem u igri. Mehanika borbe je odlično odrađena i sem klasične makljaže možemo videti i neke završne poteze koje samuraj koristi u borbi.

Pred kraj videa možemo videti i boss bitku za čije se potrebe perspektiva blago menja iz trećeg lica u onu koju smo navikli da viđamo u tabačinama.

Ghost of Tsushima nam dolazi od strane kreatora Infamous franšize, studija Sucker Punch, i biće Playstation ekskluziva, ali trenutno nije poznato kada je možemo očekivati.

Vesti

Nova opcija Facebooka će vam pokazati stravične brojke

U okviru Facebookove Android aplikacije pronađena je još uvek neobjavljena "Your Time on Facebook" funkcija. Ovo pokazuje koliko vremena korisnik provodi na Facebook aplikaciji na telefonu, svakog od poslednjih sedam dana, kao i prosečno vreme provedeno u aplikaciji tokom dana.

Vesti nedelja 24.06. 08:49 Komentara: 5
strana 1 od 1778 idi na stranu