Novi LG-jev ThinQ imaće ekran 4K rezolucije

Iako je LG nedavno u prodaju pustio svoj smartfon G7 ThinQ, glasine o njegovom nasledniku za 2019. godinu već su počele da kruže intrnetom.

Izvor: B92, Phone Arena
Podeli

Naravno da je još veoma rano govoriti o proverenim informacijama o novom LG G8 ThinQ, ali najnovije glasine stižu od prilično pouzdanog izvora, piše Phone arena.

Tako, Ice Universe tvrdi da će G8 ThinQ za 2019. imati ekran 4K rezolucije, i pored toga što se ne očekuje da LG zameni LCD panele OLED modelima.

Novi 4K displeji će najverovatnije implementirati tehnologiju fokusiranu na prikaz VR sadržaja. Međuim, postoji mogućnost i da je priča u uvođenju 4K displeja samo marketinška strategija južnokorejske kompanije.

Od Samsunga se takođe očekuje da kod narednog Galaxy S10 modela, sledeće godine, primeni 4K rezoluciju, s tom razlikom što će ovde biti upotrebljeni AMOLED paneli.

Budući da su pojavljivnaja modelu G8 ThinQ deli još najmanje godinu dana, još uvek je teško potvrditi tačnost ovih informacija.

Vesti

Vrhunski audio - vizuelni doživljaj na beskonačnom ekranu

Davno je telefon prestao da služi samo i jedino za razgovor. Uporedo sa razvojem tehnologije, kao da je polako počeo da gubi svoju prvobitnu funkciju, jer je primetno da se komunikacija prebacila sa auditivnog na vizuelni sadržaj. Danas, poenta je u tome da se kaže više sa što manje reči.

Vesti petak 29.06. 12:00
strana 1 od 51 idi na stranu