Novi LG-jev ThinQ imaće ekran 4K rezolucije

Iako je LG nedavno u prodaju pustio svoj smartfon G7 ThinQ, glasine o njegovom nasledniku za 2019. godinu već su počele da kruže intrnetom.

Izvor: B92, Phone Arena
Podeli

Naravno da je još veoma rano govoriti o proverenim informacijama o novom LG G8 ThinQ, ali najnovije glasine stižu od prilično pouzdanog izvora, piše Phone arena.

Tako, Ice Universe tvrdi da će G8 ThinQ za 2019. imati ekran 4K rezolucije, i pored toga što se ne očekuje da LG zameni LCD panele OLED modelima.

Novi 4K displeji će najverovatnije implementirati tehnologiju fokusiranu na prikaz VR sadržaja. Međuim, postoji mogućnost i da je priča u uvođenju 4K displeja samo marketinška strategija južnokorejske kompanije.

Od Samsunga se takođe očekuje da kod narednog Galaxy S10 modela, sledeće godine, primeni 4K rezoluciju, s tom razlikom što će ovde biti upotrebljeni AMOLED paneli.

Budući da su pojavljivnaja modelu G8 ThinQ deli još najmanje godinu dana, još uvek je teško potvrditi tačnost ovih informacija.

Vesti

Novi rekord u kategoriji najmanjih računara na svetu

Najmanji računar na svetu, odnosno elektronički sklop koji se može nazvati računarom, po novom projektu zauzima nešto više od 0,03 kubičnog milimetra prostora. Na Univerzitetu u Mičigenu, naime, razvijen je sklop čije sve tri dimenzije mere tek 0,33 milimetra u dužinu, širinu i visinu.

Vesti ponedeljak 25.06. 11:55 Komentara: 0

Nova opcija Facebooka će vam pokazati stravične brojke

U okviru Facebookove Android aplikacije pronađena je još uvek neobjavljena "Your Time on Facebook" funkcija. Ovo pokazuje koliko vremena korisnik provodi na Facebook aplikaciji na telefonu, svakog od poslednjih sedam dana, kao i prosečno vreme provedeno u aplikaciji tokom dana.

Vesti nedelja 24.06. 08:49 Komentara: 6
strana 1 od 1779 idi na stranu